ademhalingsproblemen

Ademhalingsproblemen zoals chronische hyperventilatie zijn een beangstigende ervaring. Het beklemmende gevoel dat ermee gepaard gaat, zorgt voor een verminderde levenskwaliteit. Het is dus belangrijk er niet mee te blijven lopen, denkend dat je er maar mee moet leren leven. Elke aandoening kan op z'n minst aanzienlijk worden verzacht als de ziekmakende patronen worden doorbroken.

Tijdens het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld dat vanuit verschillende hoeken de oude patronen doorbreekt die voor de onbalans hebben gezorgd. Maken vaak deel uit van het behandelplan:

  • voedingswijzigingen, gecombineerd met verzachtende, reinigende of versterkende kruiden. Ahankelijk van het stadium van het ziekteproces, kan een zuiveringskuur zich opdringen.

  • ontspannings- en ademhalingsoefeningen, al dan niet via Yogatherapie

  • lichaamswerk om de energiestroom in het lichaam bij te stellen of te zorgen voor ontspanning, zoals Marmatherapie (Voor meer info over deze behandelingen, kijk onder 'Wat is ...?')

Onze therapeutische behandelingen vervangen een bezoek aan uw huisarts of specialist niet. Wij bieden extra ondersteuning tijdens het genezingsproces.