lage immuniteit

Immuniteit wordt opgebouwd in een lichaam dat niet belast is door toxines, een goede doorstroming kent en tot in het diepste weefsel goed gevoed is. Om dat te bekomen, moeten alle stelsels in het lichaam op punt staan en harmonieus samenwerken. Veel aandacht krijgt daarbij het spijsverteringsstelsel dat een cruciale rol speelt in voeding van de weefsels en eliminatie van belastende stoffen. Iemands metabole vermogen of verteringscapaciteit speelt daarin een hoofdrol. Wanneer dat wordt opgekrikt, zal de weerstand al meteen volgen.

Tijdens het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld dat zich zowel op zuivering als voeding richt . Maken vaak deel uit van het behandelplan:

  • voedingsadvies en kruiden die verdere opstapeling van toxines en belastende stoffen tegengaan en de eliminatie ervan stimuleren. Ahankelijk van het stadium van het ziekteproces, kan een zuiveringskuur zich opdringen. Daarna kunnen versterkende voeding en kruiden geadviseerd worden die het immuunsysteem een verdere boost geven.

  • lokale lichaamsbehandeling; bijvoorbeeld een zuiverende Abhyanga. (Voor meer info over deze behandeling, kijk onder 'Wat is ...?')

Onze therapeutische behandelingen vervangen een bezoek aan uw huisarts of specialist niet. Wij bieden extra ondersteuning tijdens het genezingsproces.